Diensten

Als schildersbedrijf vindt Hofstra Schildersgroep BV het belangrijk dat u als klant weet waar u aan toe bent. Een transparante aanpak wat een schildersbedrijf kan onderscheiden van haar concurrent. Hieronder staat voor u omschreven wat dit schildersbedrijf u aanbiedt.

 

 

Woonhuis Hengelo

Schilderwerken

Totaal onderhoud aan al uw vastgoed bestaande uit het schilderen van binnen en buitenwerk, diverse wand afwerkingen, behangwerk aan wanden en alle overige werkzaamheden die hiermee samen gaan.

 

Beglazingen

Leveren en aanbrengen van diverse glassoorten zoals isolatie glas, diverse soorten figuur glas, en speciaal brandvertragend glas wat bijvoorbeeld veel voorkomt in de zorgsector en bij scholen.

 

Villa Hogeboekelerweg EnschedeBetonrenovatie

Herstelwerk en reparaties aan betonnen geveldelen, balkons en galerijen, alsmede het uitvlakken, ophogen en afwerken van de vloerdelen.

 

Vloerafwerking

Het aanbrengen van rol coatings en gietvloeren in industriële ruimtes zoals productie ruimtes, garages, winkels, maar ook het afwerken en waterdicht maken
van balkonvloeren en galerijen.

Staal conserveringZandafgraving Markelo

Onderhoud en renovatie werk aan stalen onderdelen zoals tanks, hekwerken, bruggen en leuningen, hierbij is het stralen van de ondergrond vaak niet te voorkomen.

Bouwkundig onderhoud

Renovatie, deel vervanging en uitstukken van houten geveldelen met 2 componenten reparatie middelen, vervangen van ramen , deuren, hang en sluitwerk en alle overige
voorkomende werkzaamheden.

Woonhuis HengeloOverige

Hofstra Schildersgroep BV heeft als schildersbedrijf in Enschede haar nodige ervaring opgedaan in de jaren dat zij bestaat. Hofstra Schildersgroep BV is een schildersbedrijf dat zich kan onderscheiden door haar lange bestaan. Daarnaast vindt Hofstra Schildersgroep het belangrijk dat u als klant centraal staat. Dit schildersbedrijf staat garant voor Vakmanschap, Kwaliteit en Service!

Hofstra Schildersgroep BV – Schildersbedrijf Enschede