Over ons

Oprichting

De middelgrote onderneming is opgericht in 1939 en sindsdien als een gerenommeerd schildersbedrijf actief in Enschede en omgeving.

Werkterrein

Hofstra Schildersgroep is actief in een straal van ca. 120 km rondom Enschede. Het schildersbedrijf is dan ook een begrip in de regio.

Vakmanschap

Wij werken uitsluitend met goed opgeleide en gekwalificeerde werknemers. Werknemers die hun vakmanschap goed verstaan!
Hofstra Schildersgroep staat altijd garant voor de kwaliteit die zij levert met betrekking tot de verschillende werkzaamheden die zij als schildersbedrijf uitvoert.

Veiligheid

Veilig werken is een één van de kernwaarden van Hofstra Schildersgroep BV. Wij zijn dan ook o.a. VCA gecertificeerd. Veiligheid staat altijd voorop.

Certificering en Erkenning

Hofstra Schildersgroep BV is VCA gecertificeerd, AF Erkend, aangesloten bij VVE Belang4 Seizoenen Onderhoud & De Winterschilder.

Waarom Hofstra Schildersgroep

Door de persoonlijke service en klantgerichtheid heeft Hofstra Schildersgroep kijk op wat u als consument wilt.
Wij zijn er om uw behoeften te doen uitkomen en zullen ons altijd 100% inzetten om onze beloftes naar u toe waar te maken. Onze hoofd waarden zijn niet voor niks: Kwaliteit, Vakmanschap en Service.

Overige informatie

U kunt bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden. Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen neem dan contact met ons op via info@hofstraschilders.nl of bel 0534809088.

Wij staan altijd voor u klaar!

Hofstra Schildersgroep BV – Schildersbedrijf Enschede