Het team

Leer ons alvast een beetje kennen

Dick
Dick Directeur

Ik ben Dick Wissink en ben ‘schilder’ sinds 1996. Ik werk bij samen met mijn broer bij Wissink sinds 2004. Een vanaf de bedrijfsovername in januari 2021 neem ik de dagelijkse leiding bij Hofstra Schildersgroep op me. Ik ben ooit schilder geworden omdat ik opgegroeid ben tussen de verf. Hierdoor besloot ik een verftechnische hbo-opleiding te kiezen. Het mooie aan ons vak is het zoeken naar oplossingen voor technisch goed en duurzaam onderhoud.

Milko
Milko Directeur

Ik ben Milko Wissink, werk bij Wissink vanaf 1998 en vorm samen met mijn broer Dick de directie van Hofstra Schildersgroep. Waar hij de dagelijkse leiding bij Hofstra Schildersgroep in Enschede op zich neemt, doe ik dat vanuit Albergen bij Wissink Vastgoedonderhoud en de Vastgoedmonitor.

Muzafer
Muzafer Schilder

Ik ben Muzafer Dzaferovic en ben schilder sinds 1998. Ik ben ooit schilder geworden omdat ik schilderen leuk werk vond dat bij mij past. Het mooie aan ons vak vind ik dat het afwisselend werk is, waarin je bovendien veel contact met mensen hebt.

Hennie
Hennie Schilder

Ik ben Hennie Holkenberg en ben al 44 jaar schilder. Ik ben ooit schilder geworden omdat ik het een mooi beroep vind. Het mooie aan ons vak vind ik dat het nooit hetzelfde is.

Alides
Alides Schilder

Ik ben Alides Mengerink en ben al schilder sinds 1973. Ik werk bij Hofstra vanaf 1983. Ik ben ooit schilder geworden omdat het schildersvak nooit hetzelfde is. Het mooiste aan ons vak vind ik dat je binnen- en buitenwerk hebt en dat het heel klantgericht werk is.

persoon placeholder
Frits Schilder

Ik ben Frits Hoffmann en ben ongeveer 18 jaar schilder. Ik ben ooit schilder geworden omdat ik de bouw in wilde en schilderen vond ik het leukst om te doen. Het mooiste aan ons vak vind ik dat je veel variatie in je werk hebt.

Michel
Michel Schilder

Ik ben Michel Cobet en ben 8 jaar schilder. Ik ben ooit schilder geworden omdat ik door mijn vader Peter in het werk ben gerold. Het mooiste aan ons vak vind ik dat je overal komt, je gelijk resultaat ziet en dat het werk zo veelzijdig is.

Harrie
Harrie Schilder

Ik ben Harrie Bijleveld en ben 11 jaar schilder, waarvan 7 jaar bij een standbouwer. Ik ben ooit schilder geworden omdat ik het mooi vind iets met je eigen handen voor elkaar te maken. Het mooiste aan ons vak vind ik de verandering die heeft plaatsgevonden nadat iets geschilderd is.

Remco
Remco Schilder

Ik ben Remco Lubbers en ben al 29 jaar schilder. Ik ben ooit schilder geworden omdat ik het mooi vond om te schilderen toen ik op de LTS zat. Daarom besloot ik schilder te worden. Het mooiste aan ons vak vind ik van iets ouds of van bijvoorbeeld een pand met achterstallig onderhoud weer met de kwast iets moois te maken. Verder vind ik de variatie in het werk fijn.

Samantha
Samantha Schilder

Ik ben Samantha van Bree en ik schilder nu 3,5 jaar. Ik ben (leerling-)schilder geworden omdat ik me dan vrij voel. Het mooiste aan ons vak is dat het dankbaar werk is, dat je overal komt en veel verschillende mensen ziet en spreekt.

Diëgo
Diëgo Schilder

Ik ben Diëgo Barelds.